Bed & Breakfast in Moerkapelle

Bij Buon Gusto Bed & Breakfast kunt u alle kanten op. U overnacht in Italiaanse sfeer in het gezellige, maar rustige centrum van Moerkapelle (Zuid-Holland). Kom helemaal tot rust in de natuur van het Groene Hart, fietsend of wandelend door het prachtige polderlandschap. Of kies ervoor om het bruisende stadsleven en historie op te zoeken in steden als Gouda, Delft, Leiden, Rotterdam en Den Haag.

Overnachten én lekker eten

Uw kamer is gelegen boven onze trattoria en delicatessenwinkel. U kunt beneden gemakkelijk aanschuiven voor uw ontbijt, diner of lunch in het restaurant. Wij serveren authentieke Italiaanse specialiteiten en bakken bijzonder lekkere pizza’s in onze houtgestookte oven. Neem bij mooi weer een drankje vooraf op ons terras. U hoeft Nederland niet uit voor een ontspannen mediterrane sfeer!

Onze kamers

In onze kleinschalige B&B hebben wij twee landelijk ingerichte kamers met eigen douche en toilet. De kamers zijn uitgerust met een heerlijk tweepersoonsbed. Op aanvraag kunnen wij de kamer voor u uitbreiden met een extra bed of babybedje. Dagelijkse kamer schoonmaak is in de prijs van de kamer inbegrepen. 

Neem hier een kijkje in de kamers.

 

Omgeving

Buon Gusto B&B ligt in de gemeente Zuidplas. Op loop- en fietsafstand heeft u prachtige uitzichten op polderlandschappen. Bezoek bijvoorbeeld de als enige ter wereld nog werkende molenviergang. Wilt u liever winkelen of een cultureel uitje? Steden als Gouda, Waddinxveen, Zevenhuizen, Zoetermeer, Delft, Leiden en Rotterdam liggen binnen handbereik. De A12 (Utrecht-Den Haag) bereikt u binnen vijf minuten met de auto. Arriva-bus 177 stopt twee keer per uur voor de deur en brengt u snel naar Zoetermeer of Gouda. Hier vindt u aansluiting op treinen naar alle grote steden in de regio.

Kom genieten van onze gastvrijheid

Wilt u rustig overnachten en onze Italiaanse gastvrijheid ervaren? Wij bieden een mooie kamer en een goed verzorgd ontbijt. Reserveer uw kamer via 079-7370105. Wij verwelkomen u graag bij Buon Gusto Bed & Breakfast.

 

Klik hier voor onze voorwaarden

Deel deze pagina:

Buon Gusto   •   Dorpsstraat 38   •    2751 BA   •   Moerkapelle   •   E:  info@buongusto-trattoria.nl •   Reserveren: 079-7370105