Culinaire mediterrane specialiteiten

De mediterrane keuken weet als geen andere keuken genot en gezondheid zo goed te combineren. Vele heerlijkheden worden bereid met olijfolie en samen met een glaasje wijn genuttigd.

De mediterrane keuken kenmerkt zich door een optimale balans van natuurlijke en gezonde voedingsmiddelen, die door ons worden geïmporteerd uit Italië, met een accent uit het oeroude eiland Sardinië. Wij richten ons daarbij vooral op ambachtelijke en authentieke specialiteiten zonder geur, kleur en smaakstoffen. Wij hebben in ons assortiment verschillende soorten ambachtelijk gemaakte Pecorino (schapenkaas), Caprino (geitenkaas), overheerlijke rauwe hammen  zowel  met de hand gesneden als machinaal.

Natuurlijk ontbreken niet de vele soorten salsiccia en salami, olijven en olijfolie, verschillende soorten broden, bitterkoekjes en het befaamde bittere honing en nog veel meer. Tevens zijn er verschillende soorten wijnen uit het eiland en vaste land Italië en de vele likeuren en grappa’s.

Deze producten worden in de trattoria dagelijks gebruikt bij de bereiding van gerechten en u kunt bij een bezoek aan de trattoria proeven.

Deel deze pagina:

Buon Gusto   •   Dorpsstraat 38   •    2751 BA   •   Moerkapelle   •   E:  info@buongusto-trattoria.nl •   Reserveren: 079-7370105