Trattoria

Buon Gusto Trattoria is een sfeervol Italiaans restaurant in het centrum van Moerkapelle. Zoals gebruikelijk in een trattoria bieden wij een eenvoudige, vrij kleine menukaart met authentieke gerechten. Daarnaast bakken wij de heerlijkste pizza’s in onze houtoven. U geniet in een ontspannen sfeer van eerlijk eten, dat tot op de bouillon huisgemaakt is. Traditionele Italiaanse gerechten, waar we hier en daar onze eigen draai aan durven te geven.

Het lekkerste uit Nederland en Italië

Voortdurend zoeken we naar kwaliteit. Goede ingrediënten hebben weinig toevoegingen nodig om u te verbluffen. Bij lokale ondernemers in Nederland en de fijnste adressen in Italië selecteren wij de beste producten. We kopen zoveel mogelijk biologisch, diervriendelijk en seizoensbewust in.

Diner, lunch én afhalen

U kunt bij Buon Gusto terecht voor diner én lunch. Ook kunt u thuis of op het werk genieten van onze smakelijke lunchgerechten, pizza’s, pasta’s en desserts. Bij mooi weer is ons ruime terras geopend voor een snelle hap of uitgebreid tafelen in de zomerzon.

Wilt u de Italiaanse sfeer komen proeven? Reserveer uw tafel via 079-7370105.

Deel deze pagina:

Buon Gusto   •   Dorpsstraat 38   •    2751 BA   •   Moerkapelle   •   E:  info@buongusto-trattoria.nl •   Reserveren: 079-7370105